ХИТ идеи за банята

ХИТ идеи за банята

 От 30 юни 2017

В днешно време банята е една от най-колоритните части на дома! Ето защо, ние от bath-design.eu възлагаме такава тежест на нейния дизайн и архитектура! Едни от Вас вече имат представа за идеалната баня, други още се колебаят как да разположат санитарията, мебелите, какъв да бъде цветът и материалът, който ще използват и прочие!
2017 е година на нови тенденции, които са чудесното решение да  разчупите обстановката в банята! Ако сте любители на дървесния облик, можете до голяма степен да обновите банята с дърво. Дизайнерските дървени мивки или вани, както и плочките в дървесната гама, оформят усещането за комфорт и изисканост. Много от мебелите за баня също за изработени от материали с дървесен ефект, внасяйки топло настроение и стил!
Ако харесвате най-модерните варианти за баня, тези от списанията, препоръчваме Ви да се спрете на изчистени и гланцирани продукти - мивки, моноблоци, вани, душ кабини, аксесоари за баня и мебели за баня! Белият гланциран цвят на аксесоарите и мебелите внасят лукс и чувство за изисканост! Съчетан с блестящи камъни, пречупващи светлината, белият цвят е идеалното решение за малък разход за сметка на големи резултати!
Огледалото е Ваш пръв приятел! Освен, че придава стил на помещението, то е най-добрият начин за визуално разширяване на банята! Сложете огледало над ваната, срещу прозорец, над мивката и усетете разликата!
Тотален хит на 2017 е библиотека в банята! Кътче, отредено за няколко рафта с книги! Внесете уют, четете докато релаксирате във ваната или просто се наслаждавайте на топлината, която те ще Ви осигурят!
Идеите ни за баня са безкрайни, а Вие не спирайте да рискувате и да творите, защото именно това Ви прави различни и неповторими!

 


Още новини

Душ кабини - практичното решение за всяка баня

Банята е, може би, едно от най-използваните помещения в един дом, затова тя трябва да е обзаведена по най-практичния и удобен начин. Когато обзавеждаме своята баня, трябва да обърнем специално внимание на всеки един от ...

Мебелите - неизменна част от съвременната баня!

Мебелите са неизменна част от съвременната баня. Удобствата, които предлагат всички мебели за баня, са безброй. Те са последният щрих към постигането на съвършенство в банята! Освен удобство, всеки мебел допринася за ...