Осветлението – повод за истински комфорт в банята

Осветлението – повод за истински комфорт в банята

 От 19 окт. 2017

Изборът на подходящо осветление за банята създава неповторима обстановка и комфорт! Осветлението е необходимо не само за допълване на интериора, а и е неизменна част от ежедневните ритуали – гримиране, бръснене, освежаване. Необходима е подходяща светлина, която да Ви кара да се чувствате комфортно в собственото си помещение!
Огромният избор на пазара би Ви затруднил в избора на лампа, но ако сте наясно за какво бихте се възползвали от светлината и ако съобразите модела с интериора Ви – лесно ще отсеете Вашия продукт измежду всички останали такива.
Най-важното нещо, с което трябва да се съобразите е сигурността, която Ви гарантира лампата. Предварително определете позицията, на която бихте желали да поставите модела. Дали ще има допир с пряката водна струя или ще бъде подложен на влага? За щастие, има решение и на този въпрос. Благодарение на иновациите на 21 век, повечето осветления за баня са създадени с висока степен на защита, съобразена с екстремните условия, на които биха били подложени. LED осветлението е за предпочитане, поради факта, че светлината, която излъчва е енергоспестяваща и подходяща за всякакви козметични процедури!
Съобразете мястото, на което ще поставите осветителното тяло. Добре е да не се ограничавате в броя на лампите в банята - една никога не е достатъчна. Ако огледалото Ви не е с вградено осветление, то задължително условие е една от лампите да бъде монтирана именно в близост до него. Поставете няколко лампи тип „луничка“ на пода или хаотично по тавана, за да постигнете луксозен ефект, който да работи положително за Вашето добро настроение. Хубаво би било, ако поставите една или няколко основни лампи, осветяващи цялата баня!
За създаване на романтична обстановка основен фактор са именно осветителните тела. Приглушената светлина е чудесно решение за релаксация след тежък работен ден.
Създайте уют и вкарайте живот във Вашата баня с избора на правилно осветление. Не подценявайте комфорта, който лесно и бързо може да си създадете.

 


Още новини

Душ кабини - практичното решение за всяка баня

Банята е, може би, едно от най-използваните помещения в един дом, затова тя трябва да е обзаведена по най-практичния и удобен начин. Когато обзавеждаме своята баня, трябва да обърнем специално внимание на всеки един от ...

Мебелите - неизменна част от съвременната баня!

Мебелите са неизменна част от съвременната баня. Удобствата, които предлагат всички мебели за баня, са безброй. Те са последният щрих към постигането на съвършенство в банята! Освен удобство, всеки мебел допринася за ...