Как да обзаведем по-голяма баня?

Как да обзаведем по-голяма баня?

 От 26 ян. 2015

Голямата баня е лукс, на който малцина се радват. Не си мислете, че е лесно да се обзаведете такава баня. Възможностите тук са много и пространството трябва да се използва максимално, за да се създаде необходимият уют и комфорт. В голямата баня може да си позволите да разположите предмети и мебели, за които хората с малки бани само си мечтаят. Нека започнем с плочките. Те са основни и задължителни елементи за цялостната визия на помещението. В голямата баня можете спокойно да заложите на тъмни плочки. Те създават много луксозна и стилна обстановка.

Позволете си да декорирате стените с декорни плочки или картини. Може да заложите също така на специално осветление за различните части от помещението. Например около огледалото може да поставите малки светлинки, които да го ограждат. Можете също така да поставите ароматни свещи. Те създават много романтика и уют. За да преминем към следващата стъпка от обзавеждането, трябва да помислим над това какви мебели искаме да разположим. В голямата баня може да разположите колони поне два броя, рафтове и полици, за да разчупите обстановката. Не се притеснявайте да експериментирате, бъдете смели и се погрижете за всеки детайл.

Друг страхотен плюс на голямата баня е това, че може да разположите едновременно душ кабина и вана. Не се колебайте и не избирайте едно от двете. Възползвайте се от тази възможност и използвайте пространството си максимално. Отделете място и за собствен кът, подредете си списания и лични вещи, за да може да отдъхнете спокойно след работния ден. Подарете си приятни мигове и се възползвайте от предимството, че имате голяма баня.

 

 


Още новини

Душ кабини - практичното решение за всяка баня

Банята е, може би, едно от най-използваните помещения в един дом, затова тя трябва да е обзаведена по най-практичния и удобен начин. Когато обзавеждаме своята баня, трябва да обърнем специално внимание на всеки един от ...

Мебелите - неизменна част от съвременната баня!

Мебелите са неизменна част от съвременната баня. Удобствата, които предлагат всички мебели за баня, са безброй. Те са последният щрих към постигането на съвършенство в банята! Освен удобство, всеки мебел допринася за ...