Фаянс и теракота Opera

Стенни плочки

 • Opera Crema 20/40см

  Opera Crema 20/40см

Декори

 • Decor Soneto 1 20/40см

  Decor Soneto 1 20/40см

 • Decor Soneto 2 20/40см

  Decor Soneto 2 20/40см

Теракота

 • Liceo Crema 33.3/33.3см

  Liceo Crema 33.3/33.3см

Испански плочки за баня Opera на фабрика Aranda Ceramicas.