Тъмните тонове в банята

Тъмните тонове в банята

 От 24 апр. 2017

Масова тенденция сред повечето хора е отбягването на тъмните тонове в дома си. Особено неприятен се възприема изборът на тъмни плочки за баня, тъй като много от тях са без прозорци и достъпът на естествена светлина е ограничен. Но знаете ли, че в домовете на световноизвестни личности присъстват основно тъмни тонове, което не е случайност! Известни дизайнери по цял свят предпочитат използването на тъмни цветове за бързо постигане на изтънченост и стил!
Тъмната баня всъщност е страхотен и стилен избор, който умело можете да съчетаете с останала част от интериора у дома!
Не е тайна, че черният цвят е символ на бездната, всичко необятно и неизмеримо, непонятно и плашещо. Е, в нашия случай не е така! Черното придава единствено и само висока класа, стил и индивидуалност! Когато тъмното присъства във Вашата баня като малки декоративни плочки за баня, то цветът губи от стряскащата си същност, опитомява се и обгръща помещението с усещане за спокойствие. А знаете ли, че романтична обстановка може да постигнете с тъмни едноцветни плочки за баня, запалени свещи и приглушена светлина?!
Умело подбраните плочки са способни да създадат атмосфера на лукс в помещението. Банята Ви няма да е претрупана от излишни мебели и декорации, а в същото време ще е уютна и удобна. Заложете на ефектна едноцветна декорация, като акцент, съобразена с основната визия на банята. Ако във Вашето помещение преобладава черният цвят, чудесен акцент може да бъде елемент в бяло, за да подчертаете конкретен аксесоар.
С риск да прозвучим налудничево, тъмните плочки за баня са метод за ведро настроение! Превърнете банята си в луксозно и романтично кътче, в което успешно ще постигнете пълно спокойствие!

 


Още новини

Душ кабини - практичното решение за всяка баня

Банята е, може би, едно от най-използваните помещения в един дом, затова тя трябва да е обзаведена по най-практичния и удобен начин. Когато обзавеждаме своята баня, трябва да обърнем специално внимание на всеки един от ...

Мебелите - неизменна част от съвременната баня!

Мебелите са неизменна част от съвременната баня. Удобствата, които предлагат всички мебели за баня, са безброй. Те са последният щрих към постигането на съвършенство в банята! Освен удобство, всеки мебел допринася за ...