Гранитогресът - устойчивост и изящество

Гранитогресът - устойчивост и изящество

 От 13 сеп. 2017

Гранитът представлява магнитна скала, която е гранулирана и изключително здрава структура. Гранитите могат да бъдат предимно бели, розови или сиви на цвят, в зависимост от тяхната минералогия.
Гранитът е широко използван като измерен камък и като плочки за подови настилки в обществени и търговски сгради и паметници. Абърдийн в Шотландия, който е построен основно от местен гранит, е известен като "Гранит Сити". Гранитът често се е използвал и за изграждане на основи за домове.
В днешно време, гранитогресът е една от най-разпространените видове плочки на пазара. Поради своята здравина и устойчивост на всякакви температурни условия, гранитогресът е много търсен и предпочитан. Подходящ за облицовка както вътре в дома, така и извън него.
С напредването на техниката, напредват и моделите  гранитогрес, измежду които може да избирате. По Ваш избор може да изберете матиран, гланциран, полиран или дървесен гранитогрес, който идеално да съвпадне с дизайна на помещението.
Изборът на гранитогрес се улеснява и чрез множеството размери, които пазарът предлага. Благодарение на специално изработени лазери, имащи функцията да изрязват плочките до милиметър прецизност, много актуални са калиброваният тип плочки. При монтажа им дори не се изисква нужда от фугиране, поради 100% съвпадане на всяка една от плочките. Така пестите време и финанси.
Подредете дома си, така като е подреден в мислите Ви! Изберете не само красивата опаковка, но и сигурното качество! Рискувайте и променяйте дома си!

 


Още новини

Душ кабини - практичното решение за всяка баня

Банята е, може би, едно от най-използваните помещения в един дом, затова тя трябва да е обзаведена по най-практичния и удобен начин. Когато обзавеждаме своята баня, трябва да обърнем специално внимание на всеки един от ...

Мебелите - неизменна част от съвременната баня!

Мебелите са неизменна част от съвременната баня. Удобствата, които предлагат всички мебели за баня, са безброй. Те са последният щрих към постигането на съвършенство в банята! Освен удобство, всеки мебел допринася за ...